Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Audit si securitateAuditarea proceselor de tehnologie a informației este o componentă integrală a demersului companiei de a avea un foarte bun sistem IT din punct de vedere al securității informației și al prevenției riscurilor implicite. O guvernanță corporativă solidă impune societăților comerciale să programeze regulat verificări ale "stării de sănătate IT" sau auditări ale securității și infrastructurii lor IT.  

Un audit specializat de securitate IT, desfășurat de un furnizor de soluții abilitat analizează la un nivel detaliat infrastructura tehnică, asigurându-se că fiecare componentă funcționează la un nivel care capitalizează în mod adecvat pe securitatea datelor. Miza de securitate crește pe măsură ce crește numărul cerințelor de conformitate pentru ca auditările IT să fie incluse în eforturile de evaluare în acord cu standardele în vigoare.

Echipa noastră de specialiști în servicii de auditare și securitate IT vă vor ajuta să navigați în siguranță pe o mare de riscuri ale afacerii în continuă schimbare.

Specialiștii Q-East Software folosesc unelte adaptate profilului dvs. de business, resurse expertizate și metodologii verificate, pentru a furniza servicii IT de înaltă specializare pentru nevoile dvs. curente.

Profesioniștii noștri experimentați aduc o înțelegere aprofundată sistemelor de audit ale informațiilor interne, controlului aplicațiilor de business, serviciilor de securitate și reviziilor pre și post-implementare.