Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Consultanță ITFuncția IT a companiei are în primul rând rolul de a perfecționa rezultatele afacerii deținute. Specialiștii Q-East Software au grijă ca acest lucru să se întâmple cu adevărat. Abordăm disciplinele IT ale companiilor client din perspectivă strategică, analizând și anticipând contextul în care se desfășura afacerile lor.  

Experții noștri furnizează un punct de vedere obiectiv și o perspectivă independentă de lucru pentru a ajuta companiile să-și realizeze întregul potențial IT din punct de vedere al resurselor, investițiilor și al capitalului acumulat. 

Ne folosim de experiența câștigată într-o multitudine de tehnologii inovatoare și domenii de activitate de pe piață pentru a rezolva problemele curente pe care companiile le au în ceea ce privește gestiunea eficientă a datelor. 

Oferim pe lângă servicii atent specializate, consultanță IT într-o arie largă de situații de business, incluzând, dar fără a fi limitată la:

Dezvoltarea strategiei IT: Tehnologia IT ajută companiile să se dezvolte și să-și crească potențialul de afaceri pe piață. Noi ne ajutăm clienții să identifice mersul tehnologiilor IT și să coreleze acest proces cu obiectivele lor specifice de business, lucrând apoi împreună pentru a le ajută să dezvolte o bază de implementare a proiectelor. 

Creșterea performanțelor IT: O funcție IT care înregistrează rezultate slabe afectează performanța de ansamblu a companiei. Q-East Software lucrează cu companiile-client pentru a reduce costurile, a crește nivelul de outsourcing și strategiile necesare pentru a-și concretiza cerințele, a-și adapta organizația la un mediu competițional acerb și pentru a asigura aplicații eficiente din punct de vedere costuri, care susțin pe mai departe inovația și livrează servicii IT performante.  

Fuziuni și achiziții de infrastructura IT: Sinergiile IT sunt cheia funcționării cu succes a fuziunilor și achizițiilor corporative, dar din păcate sunt abordate superficial în procesele de lucru. Specialiștii Q-East Software ajută companiile să-și planifice și să gestioneze schimbările survenite în sistemele lor IT pentru a acomoda din timp orice fel de modificări în structura de business.

Eficiența proiectelor IT: Q-East Software își ajută clienții să maximizeze rezultatele de business derivate din inițiative IT majore, incluzând programele de redresare. Oferim executivilor resorturi pentru evaluarea cazurilor în care sunt necesare investiții, crearea de noi proiecte pentru succes și ne asigurăm că reușim să captăm valoarea în momentul implementării de noi sisteme și programe.  

Pentru fiecare angajament asumat cu clienții noștri, aducem expertiză și unelte pentru a ajuta companiile să navigheze eficient printre datele necesare obținerii rezultatelor importante pe piață. Capabilitățile noastre de consultanță includ:
 - Planificare strategică IT;
 - Arhitectură de business IT;
 - Managementul aplicațiilor;
 - Optimizarea mediului de lucru IT;
 - Managementul bazelor de date;
 - Analiza depozitelor mari de date, etc.