Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Despre Q-East Software

Viziune si viteză de reacție pentru cele mai performante sisteme informatice

Q-East Software este o companie de top în domeniul IT cu viziune si expertizムîn furnizarea de soluții pentru managementul sistemelor, al bazelor de date și al aplicațiilor companiilor din sectorul privat sau public.

În contextul unui mediu informațional dinamic si predispus riscurilor, Q-East Software are la activ numeroase implementări de sisteme de administrare, management și protecție la dezastre pentru infrastructura informatică. De asemenea, furnizează soluții de arhivare, replicare și recuperare în caz de dezastru pentru bazele de date.
 
În domeniul securității informației și al conformității cu standardele de securitate existențe, Q-East Software implementeaza soluții de securitate și event-log management, având în România peste 20 astfel de implementări, totalizând peste 2,000 de servere și 10,000 de utilizatori.
 
În mediul actual, organizațiile se bazează pe o infrastructura informațională puternică pentru producție, gestiunea resurselor umane, relațiile cu clienții, accesul la informații și securizarea acestora. Întrucât dependența directă față de infrastructura IT începe să crească, se impune asigurarea performanței maxime și a disponibilității acestora.

La Q-East Software, înțelegem aceste lucruri mai bine decât oricine - acesta este și motivul pentru care suntem complet orientați spre modalitățile prin care putem face infrastructura IT mai rapidă și mai sigură cu ajutorul instrumentelor de administrare a soluțiilor IT de la Quest™.

Începând cu data de 12 septembrie 2013,  compania Q-East Software deţine statutul de Support Providing Partner (SPP) pentru produsele Quest™ şi este autorizată de către producătorul licenţelor Quest Software Inc. să ofere suport tehnic pentru utilizatorii produselor Quest™ din România și Bulgaria.

Q-East Software SRL este în prezent singura companie din România autorizată să furnizeze servicii de suport tehnic în România și Bulgaria pentru portofoliul de soluții Quest™.