Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Oportunități de angajareÎn timp, Q-East Software si-a consolidat reputația de furnizor de servicii IT pentru cele mai mari companii publice sau private din România.

Încrederea în serviciile noastre, siguranța celei mai bune alegeri si garanția unor soluții care răspund corect si proactiv nevoilor de business, au făcut ca echipele de implementare Q-East Software să fie solicitate pentru soluții de securitate si event-log management, care au vizat de-a lungul timpului peste 2,000 de servere si peste 40,000 de utilizatori.

Rezultatele noastre remarcabile sunt consecința directă a unui efort colectiv de echipă, compus din muncă eficientă, determinare si profesionalism. Proactivitatea, performanța si cunoasterea aprofundată a clienților fac parte din setul nostru de valori de organizație.

Toți angajații, colaboratorii si partenerii nostri sunt caracterizati de un nivel ridicat de competență si de dorința de a se perfecționa în permanență.

Dacă doriți să faceți parte dintr-o echipă tânără, dinamică si axată pe rezultate si performanță, ne puteți trimite un CV pe adresa: recrutări@qeast.ro.

În cazul în care dați dovadă de cunostințele si abilitățile necesare posturilor noastre disponibile, dorim să vă contactăm. Vă oferim un salariu competitiv si un mediu de lucru axat pe crestere profesională si expertiză avansată.

Suntem un angajator cu o politică solidă în domeniul egalității de sanse si cel al combaterii discriminării la locul de muncă.