Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Protecția datelorSoftware-ul de protecție a datelor de la Quest™simplifică procesul de backup și de recuperare cu o soluție completă și integrată, care acoperă mediile virtuale, fizice și cele de aplicație.

Protecția aplicațiilor
Soluția oferă protecție granulară pentru aplicații critice și baze de date. Aveți la dispoziție protecție continuă si integrată a datelor pentru aplicațiile pe care organizația dumneavoastră se bazează cel mai mult. Soluțiile Quest™ de protecție a datelor oferă un sprijin puternic la nivel de aplicație pentru aplicații critice, cum ar fi Microsoft SQL Server, Exchange, SharePoint, Active Directory și Oracle. Aceste soluții ajută la minimizarea întreruperilor și la restaurarea datelor pierdute în câteva secunde, permițând utilizatorilor să reia operațiunile fără a fi nevoie să aștepte o recuperare completă .


Enterprise Backup & Recovery
Protejați-vă datele enterprise pentru o varietate de medii fizice, virtuale și de aplicații, pentru a asigura disponibilitatea optimă a acestora. Produsele noastre de backup si recuperare oferă back-up tradițional al datelor pe disc și bandă și opțional de-duplicare pentru a maximiza eficiența de stocare. Aceste soluții oferă ușurință de neegalat în utilizare, funcționalitate avansată și scalabilitate pentru a gestiona resursele într-o varietate de platforme fizice și virtuale.

Replicare/Recuperare în caz de dezastru
Asigurați continuitatea afacerii prin protejarea și replicarea datelor critice ale organizației, permițându-vă să restabiliți cu ușurință operațiunile în caz de dezastru. Soluțiile de protecție a datelor Quest™ permit reproducerea cu ușurință a mai multor copii de date în mod continuu și imediat, în medii atât fizice cât și virtuale. În plus, puteți recupera datele din orice secvență de timp, în mai puțin de un minut, pentru a îndeplini cu ușurință așteptările la nivel de serviciu.

Protecția virtuală
Specialistii Q-East Software oferă servicii de backup, replicare și recuperare pentru VMware, Hyper-V și Windows Physical Environments. Păstrează datele critice în mediile virtuale și fizice în caz de pierderi de date sau de corupție. Specialistii Q-East Software a fost în prima linie de protecție a datelor pentru servere virtualizate și continuă să fie furnizorul # 1 VMware pentru back-up, replicare și recuperare - cu mai mult de 40.000 de clienți în întreaga lume. În plus, soluțiile Quest™, furnizate de specialistii Q-East Software oferă o protecție completă pentru ambele medii virtuale si fizice pe care companiile le pot gestiona printr-o interfață simplă si prietenoasă. Soluțiile noastre oferă backup unilateral, care include capabilități de restaurare granulară din imagini, obiecte și aplicații.

 

Vezi produse