Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Responsabilitatea socialăO societate informatizată complet este o societate puternică 

Angajamentul Q-East Software este să pună tehnologia și expertiza la lucru, acolo unde este mai mare nevoie. Prin activitatea noastră de zi cu zi, ne dorim să contribuim activ la dezvoltarea și modernizarea societății în care trăim. 

Echipa de specialiști Q-East Software oferă companiilor pentru care lucrează posibilitatea să inoveze din punct de vedere al infrastructurii lor IT, ceea ce se traduce printr-un mai bun management al activităților informatice și o mai mare orientare spre cerințele exigente ale clientului și spre nevoile societății. 

Fie că vorbim aici despre  instituții publice sau private, încercăm să le aliniem din punct de vedere al sistemelor informatice la soluțiile IT de ultimă oră, pentru a putea crește gradul de satisfacție atât al clienților interni, cât și al clienților finali.

O societate compusă din instituții publice și private care sunt informatizate după ultimele tehnologii în domeniu, este o societate puternică, o societate pe un trend ascendent, care poate servi mai bine intereselor cetățenilor săi, ale mediului de afaceri local și de asemenea, poate proteja mai pregnant, categoriile sociale care au mai multă nevoie de ajutor. 

Echipa de specialiști Q-East Software oferă companiilor cele mai bune soluții IT pentru a dezvolta proiecte cu impact pozitiv pentru comunitățile în care acestea activează.

Tinerii români, o investiție în viitorul țării 

Q-East Software contribuie la sprijinirea școlilor și a tinerilor din localități defavorizate, prin: 

 - burse școlare;

 - investiții în modernizarea echipamentelor IT hardware și software din școală; 

 - recompense pentru elevii merituoși; 

 - training-uri de formare pentru cei care doresc să urmeze o carieră în IT. 

Considerăm că tinerii sunt resursa cea mai de preț pe care o poate avea o țara și de aceea, prin inițiativele noastre, investim consecvent în dezvoltarea educației românești.