Suport critic

 

http://support.qeast.ro

Vânzări

021-222.43.55, 021-222.43.56

Serviciul Clienți

Dell încurajează adopția platformelor pentru baze de date moderne si analitice cu noua versiune Shareplex

Dell a anunțat pe 10 mai 2016 lansarea unei versiuni noi a soluției sale multipremiate pentru replicarea bazelor de date și integrarea datelor aproape în timp real. Prin continuarea dezvoltării sale dincolo de replicarea tradițională Oracle-to-Oracle, cea mai recentă versiune Dell SharePlex le permite utilizatorilor să realizeze replicarea datelor Oracle direct către SAP HANA, Teradata sau EnterpriseDB Postgres.

§  Cea mai recentă versiune Dell SharePlex își continuă expansiunea dincolo de replicarea tradițională Oracle-to-Oracle, și adaugă suport pentru SAP HANA, Teradata și EnterpriseDB Postgres.

§  Extinderea spre aceste platforme sprijină agilitate organizațională, asigurând în același timp migrări eficiente ale bazelor de date din punct de vedere al costurilor șicu zero impact.

§  Suportul pentru platformele de baze de date moderne ajută organizațiile să beneficieze de performanța îmbunătățită oferită de baze de date încărcate în memorie și să impulsioneze inițiativele de analiză.

Dell a anunțat pe 10 mai 2016 lansarea unei versiuni noi a soluției sale multipremiate pentru replicarea bazelor de date și integrarea datelor aproape în timp real. Prin continuarea dezvoltării sale dincolo de replicarea tradițională Oracle-to-Oracle, cea mai recentă versiune Dell SharePlex le permite utilizatorilor să realizeze replicarea datelor Oracle direct către SAP HANA, Teradata sau EnterpriseDB Postgres.

În conformitate cu direcția de dezvoltare a portofoliului robust de sisteme și soluții pentru managementul informațiilor al Dell, noua versiune SharePlex ajută organizațiile să aibă mai puține griji cu privire la migrarea datelor în cadrul acestor platforme moderne și să investească mai mult timp pentru inovație în materie de raportare și analiză. Cu cea mai recentă versiune Dell SharePlex, organizațiile pot reduce riscurile aferente migrărilor în SAP HANA, Teradata sau EnterpriseDB Postgres Advanced Server, cu o soluție testată care asigură replicarea datelor aproape în timp real, cu zero impact asupra bazei de date de producție – făcând acest lucru la jumătate din costul altor soluții consacrate pentru replicarea bazelor de date.  Prin extindereasuportului la SAP HANA, Teradata și EnterpriseDB Postgres, SharePlex susține acum găzduirea mai multor medii-țintă, inclusiv Oracle, Microsoft SQL Server, SAP ASE, Java Message Service (JMS), SQL și fișiere XML.

Mai puține griji cu migrarea datelor, mai mult timp pentru inovație

Presiunea crescută de a diminua costurile operaționale, de a introduce noi aplicații și de a gestiona mai bine cerințele sofisticate pentru analiză, fără a sacrifica funcționalitatea, a condus organizațiile la a căuta alternative la bazele de date consacrate, alternative eficiente din punct de vedere al costurilor, care se bazează pe tehnologii pentru mediile organizaționale dar și în cloud, precum și tehnologii open-source.

Cu o gamă largă de platforme inovatoare pentru bazele de date disponibile, organizațiile se îndepărtează de la consolidarea pe o singură platformă și implementează o varietate de tipuri de baze de date pentru a reduce costurile și a se alinia mai bine cu obiectivele de afaceri și de analiză. Suportul extins al platformei Dell SharePlex oferă organizațiilor agilitatea și flexibilitatea necesară pentru a-și dezvolta, diversifica și moderniza infrastructura de baze de date, pentru a beneficia de performanțele crescute ale bazelor de date și pentru a gestiona mai bine cerințele de analiză în creștere.

Furnizarea de migrări ZeroIMPACT în medii heterogene

Indiferent de obiectiv, transformarea infrastructurii de baze de date este un pas important întreprins de companiile de orice dimensiune. Fie că se implementează noi baze de date de producție în mediul organizațional intern sau în mediul cloud, sau se exportă date pentru studii de caz pentru raportare și analiză, SharePlex permite organizațiilor să migreze și să-și actualizeze mediile de lucru, asigurând în același timp disponibilitatea crescută a aplicațiilor critice. Cu cea mai recentă versiune Dell SharePlex, organizațiile care migrează spre SAP HANA, Teradata sau EnterpriseDB Postgres pot să beneficieze de timpi de nefuncționare extrem de mici, să desfășoare simulări nelimitate fără impact asupra mediului de producție și să redea echipelor IT controlul planificărilor.

“SharePlex a revoluționat conceptul de replicare a bazelor de date Oracle, iar clienții din toată lumea depind de acesta zi de zi. Acum, cu adăugarea suportului pentru SAP HANA, Teradata și EnterpriseDB Postgres, Dell continuă să perfecționeze SharePlex pentru a ajuta clienții să crească și să susțină un mediu al bazelor de date divers. Fie structurat sau nestructurat, proprietar sau open-source, pe infrastructură proprie sau în cloud, Dell se angajează să ofere suport pentru date pe toate platformele. Această abordare deliberat agnostică ne permite să întâlnim clienții acolo unde se găsesc aceștia și să-i ajutăm să ajungă unde își doresc, furnizându-le soluția potrivită la momentul potrivit.

Disponibilitate:

§  Noua versiune Dell SharePlex va fi disponibilă pe 24 mai 2016.

§  Soluțiile Dell pentru managementul sistemelor și al informațiilor, incluzând Dell SharePlex, sunt disponibile direct și prin partenerii autorizați.